Forum Moral

Tam Versiyon: KOMİK AŞK MEKTUPLARI
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Bir Fizikçinin Aşk Mektubu
FOTON TANEM

Soygaz gibi saf, kristal örgüsü kadar güzelsin sevgilim.
Coulomb kuvveti kadar çekici magnetik alan kadar etkileyicisin.
Seni gördüğüm zaman kalbim harmonik osilator gibi titreşiyor.
Kendimi sana sızma uzaklığı kadar yakın hissediyorum.
Sana karşı bir kondansatör gibi sevgi yüklüyüm.

Merkezcil kuvvetin etkisiyle etrafında dairesel bir yörünge çiziyorum.
Gözlerin siyah cisim gibi ışımakta, saçların rüzgarda dağınımlı bir ortam gibi davranmakta.
İnce yapı sabiti kadar zarifsin sevgilim.
Aynı fazda beyin dalgaları yayınlıyoruz ve bu dalgalar üst üste gelerek süper position yapmakta.

Seninle birlikte vektör uzayını seyrederken beni kara delik gibi kendine çekiyorsun ve seni bir vakum pompası gibi öpmek istiyorum.
Sen de benim "Kiss Me!" türevimi al.
Sana aşkımı fotonla yolladım fotonumu soğurdun, karşılığını emisyon olarak bekliyorum.
Sensiz geçen her an yarı ömrümü kısaltıyor.
Beraber optik yolda yürürken elinden tutmak ve dipol etkileşmesi yapmak istiyorum.
Bana ne zaman ihtiyacın olursa ışık hızıyla sana geleceğim.

Ek'te sunduğum halkasal cisimle sana kovalent bağ kurmayı teklif ediyorum.
Cevabını mezonlara yükleyip işık hızıyla yolla.
Olumsuz cevabın beni Wien köprüsünden atmaya sevk edecektir.

BİR KİMYACININ AŞK MEKTUBU

Ey benim demir gibi sert,

civa gibi ağırbaşlı azot gibi yakıcı,

klor gibi çekici,

sevgi konusunda soygaz kadar kararlı ve metaller gibi tel levha haline girebilen ve elektriği ileten organik sevgilim;

çatal karam çingenem, nikel krozem...

Herşeyim.

Bu mektubu özlemin ve sevginle bir üst enerji seviyesine uyarıldığım gecede yazıyorum.

Şuanda senden başka hiçbir şey düşünemeyen kararsız ara ürünüm ben.

Yazdığım bu mektup, temel düzeye dönerken yaptığım ışımanın psikonorotik bir yansımadır.

Anladın de mi ?

Sabit bir kütlesi ve eylemsizliği olan, hatta uzayda belli bir hacim kaplayan sevgilim; nasılsın?

İyi misin?

Hava nasıl oralarda üşüyor musun?

Beni sorarsan normal sayılırım.

Basıncı bir atmosfer civarında etraf bir labaratuvar kadar kuru ve nemsiz zemin futbol oynamaya müsait.

Seni özlüyorum.

Seni, öğrencisini sözlüye kaldırmak için sabırsızlanan öğretmenin sabırsızlığıyla bekliyorum.

Geçen ki mektubunda yakında geleceğini söylemişsin.

O günleri iple çekiyorum.

Aradan geçen süre Dt ve aramızdaki mesafeye Dl dersek, geleceğin zaman; Dt/Dl= ½{h.Ö . dW¼} bulacağımı söylediler, şu an bunu çözmekle meşgulum.

Hala çözemedim.

Kırmızı turnusolu maviye çeviren bazik sevgilim!

Derslerin nasıl?

Benimkiler çok iyi.

Fakat maddi durum dersler kadar iyi değil.

Cebimdeki paranın limiti sıfıra yaklaşıyor.

Züğürtlükten doğru dürüst bir şey yiyemiyorum.

Şöyle derişik derişik asite hasret kaldım.

Anlayacağın ne yapacağımı şaşırdım.

Yukarı tükürsem sakal, aşağı tükürsem bıyık, yere tükürsem ayıp.

The inside of the canım!

Seni her geçen gün artan ivmeyle seviyorum.

Sevgimin sayısal büyüklüğü karşısında Avagadro sayısının büyüklüğü halt etmiş.

En büyük arzum sevgimizin limitinin sonsuza gitmesi.

Ey güldüğü zaman masum öğrencilere ,

kızdığı zaman hocaya,

sakinleştiği zaman futbol topuna,

şarkı söylerken çalar saate,

ders çalışırken ineğe,

bağırdığı zaman

Hitlere canı sıkılınca bitlere,

uyuduğu zaman Klopatra'ya,

uyandığı zaman kediye,

çok yediğinde Demirel'e,

az yediğinde İnönü'ye,

konuşurken Çillere,

maç yaparken Möller'e,

koştuğu zaman ata,

yüzdüğü zaman yata,

deneylerde asetata ve cümlelerde bir ismin önüne geldiğinde sıfata benzeyen benim çok fonksiyonlu sevgilim.

Ey eğik başlı,

tükenmez kalem kaşlı ,

tek gözlü,

çift bant ekolayzırlı,

anten kulaklı,

elma yanaklı,

armut burunlu,

altın dişli,

önden çekişli,

geniş iç hacimli,

beş vitesli,

saçları boya,

gözleri kara,

Şunu unutmamalısın ki!...

Ben seni hep sevdim ve seveceğimde.

Sevgi konusunda sana karşı hep ekzotermiğim.

İkimiz bir tuzun bazıyla asidiyiz.

HOŞ ÇAKAL.

Bu arada herkese selamlar.

Büyüklerin protonlarından,

küçüklerin nötronlarından öperim.

SENİ SEVİYORUM...

I LOVE YOU...

Isınan hava genişler..............
:D zaten bunlardanda o beklenir...
Üzülme bebeğim sakın üzülme
Olmadı işte ayrıldık…
Kızmadım sana kızmadım
Yeter ki aşkım sen üzülme!
Ben sana kıyar mıyım?
Yani o kadar da hıyarmıyım?
He!!!hıyar dedim de aklıma geldi.
Yeni sevgilinle aran nasıl…
Oda seni benim sevdiğim kadar seviyor mu?
Arada sırada görüşelim olur mu?
Misafir ol gel bana börekler açarım sana
Param pulum yok ama
Borç yazdırırım bakkala...
Seni nasıl sevdim?
Senin hiç umrunda değil?
Hatırlar mısın bilmem?
O mahur beste çalar
Biz müjganla fenalaşırdık
Sahi geçen gün
Saza niye geldin seni bilmem ama
Ben acayip gaza geldim
Sonra soda içtim geçti
Hatırlamalı,sevgiyle anmalı
Unutmamalı,incitmemeli
Uçan memeli,kaçan memeli,tutan memeli
Öbürüde gelmiş
Hani bana hani bana demiş
Biliyorsun ne yapsam
Ayrılamam senden asla
Hafife alma ask vurur insana
Birde yer vuru sonra
Masa tenisi kadar kolay sanma
İlvanlım,ilvanlım,ilvanlım aman aman
Neyse boşver.
Hatırlar mısın? Sazlar çalınırdı
Çamlıcanın bahçelerinde
Benimde arabamın teybini çalmışlardı
Şimdide seni açldılar benden
Ve şimdi içiyorum hergece
Her gece başka bir işkembe
Şiirime burada son verrikene
Bir dakika doktor bey geliyorum
Şiirime burada son verirkene
Seni çokkkkk sevdiğimi söylemek istiyorum
Gidişim suskun olmuştu ama
Dönüşüm muhteşem oldu
Yaslı gittim şen geldim
Aç koynunu sevgilim ben geldimmmmmmmmmmmm
ORTAOULLU DAN

Sevgili Sevgilim ;

nerden Baslıyacaqımı Bilmiyorum daha dogru baslamaya sunacak kanıtım yok... Bu mektubu okuduqunda Ben cok uzaklardada olmıcam ama utancımdan bir süre görünmemeyi düşünüyorum. .. özür dilerim Ben edebiyat dersini sekerleme saati olarak gören biri olduqumdan mektubuda beceremem... ama Napim senin karsına cıkmadan yapabilceqim tek cıkar yol buydu... arastırmadım sanma günlerce yalvardım o senin sarısın arkadasın varya bi e - mail icin az tostumu gazoz umu icmedi haniii... Ama sonuc kullanılmayan bir e mail... neyse konu dagıldı.. Ben seni ilk gördüqüm günden beri hep seni düşünüyorum herseyinle seni yanlıs anlama Kişiliqini... Zamansız yerlerde aklıma takılıosun... Kalbim yerinden fırlıcak gibi .... kalp ti işte hassdiya Sayfa eksik.... anlıcan seni Cok seviyorum sabahları o yüzdendir saatte 60 km le giden servisinle yarısmam o yüzdendir dakka bası yanındakine bişiler sormam o yüzdendir hic sevmediqim almanca sınıfına yazılmam ve o yüzdendir sana günaydın demek icin Okul kapısının biblosu olmam...

Nedendir bilmiyorum beni ne cekti bilmiyorum Gözlerin yüzün gülüsün... Gecen pazartesi giydiqin dekolte aman .... konusman yürümen hersey olabilir

ama Sunu sölim cok ama cok Ho$afıma gidiyosun..Sana cıkma teklif edicim ama nasıl yapılır bilmiyorum... ehiii benle cıkarmısın desem komik diye cıkarmısın yada O cok sevdiqin Justin gibi sacımı 5 numara yaptırsam aa güzel olmus dermisin ?

Kafayı yedi diyosun biliyorum ama yemedim matematik dersinden beri benden cok soquksun ama gercekden ben o Yavrumu mehmete sölemistim...

Seni köpek gibi seviyorum eger bu yazdıqımı okuduysan gayet ciddi olduqumu anlamıssındır.. Gerci yazdıklarımı Buraya kadar mektubu ucak yapmip okumussan bu bile bana yeter...

Benimle cık ne olur... Sensiz olmaz bak sınıfta kalırım benle cıkmassan... bak eger cıkmassan Cantanı tenefuste karıstırıp bulduklarımı anlatırım ya shey yani yere düşmüş... Kopya cekiyo diye adını cıkartırım bak en sevdiqin kazaqını askıdayken vişne suyu dökerim bak....

Benle cıkkk ben seni cok ama cok seviyorum.. Sen yoksan ben Ölürüm ölürüm ölürüm.... walla bunu mehmet yazdı ....

Senden Cok ama Cok ho$la$ıyorum
Cevabını bekliyorum Güzel kız
Ama ne olur cevabın Olumlu Olsun

Cool'un kölen olimmm
İlkokullu

--------------------------------------------------------------------------------

Hamiyet

Dün sarı sadi ile yazı tura attık,seni ben kazandım.sevgilim olacaksın.
Çünkü sen bütün kızlardan daha güzelsin.sen hızlı koşuyosun,daha iyi ip atlıyosun.sakızınla en büyük balonu sen yapıyosun,en uzağa tükürüyosun.kabul edersen büyüyünce seni gelin yapacağım

Sizin evinizin önünden geçerken abin yolumu kesip misketlerimi alıyor.köpeğiniz beni görünce havlayıp kovalıyor.onlara tenbih et.o iyi çocuk de birdaha yapmasınlar.biliyorsun maçlarda en çok golü ben atarım.en hızlı bisiklete ben binerim.sapanımla 3 kuş vurdum.hatice teyzenin camını kırdım.hem benim abim senin ağabeyni döver.benim babamın dükkanı seninkinden büyük.bizim bahçemizde dut ağacı ver sizinkinde yok.
Biliyorsun senin annenle benim annem arkadaş ve senin annen beni çok sever her gördüğünde başımı okşar şeker verir.
Sende bana sevgilim diye mektup yazarsan gazoz kapaklarını sakladığım yere koy mektubu.

Sevgilim olursan sana hergün sakız vereceğim,hergün gazoz alacağım,kik bisküvi arasına yaptığımız sıkıştırma varya sana iki lokum koyacağım,saçını çekmeyeceğim.arkandan itmeyeceğim,çantanı ben taşıyacağım.seni bisikletime bindireceğim.
Mesleğe Göre Aşk Tekliflerii

--------------------------------------------------------------------------------

mesleğe göre aşk teklifleri

Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön..

Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım..

Kabzımal: mevsimlik sebzeler geldi, hormonsuz domates geldi, sen gelmez oldunnn..

Modcu: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod'a göre göre...

Terzi : beli sıkıyorsa sevdanın, paçalarını kısaltma sevdiğim, selvi boylum al yazmalım benim..
Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya.. sana feda olsun

Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız..

Minibüsçü:stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli.......

Avukat:itiraz ediyorum sayın aşkım.....böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı.....

Manav:domates yanaklım....patlıcan dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki......

Milletvekili:bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık...15 sene sonra....beni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım.....

Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Haber Spikeri:Iyi aksamlar..Evdeki telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum.Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal

Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık olma

Benzinci:sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli.....

Bodyguard:seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....

Lunaparkçı:gondoldan indim çarpışan otom arızalandı.....sigaralara denk gelmiyor kasnaklar......dönme dolap ettin beni peşinde.....yeter artık aşıkım uleee....
Modern

Sevgili Pın@r Seni ram'inin alamayacağı kadar çok seviyorum.
Zipsiz, zapsız olduğun gibi...

Seni ilk gördüğüm anda formatlandım.
Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz.
Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum.

Senin megahertz'in beni de ateşliyor.
Bakışların beni taa derinden scan ediyor.
Sana çok güveniyorum, bu mektubumu başkasına forward etmeyeceğini de çok iyi biliyorum.

Ben, seninle evlenecegim Pın@r
Evleninceye kadar da söz; sana hiçbirşey insert etmeyeceğim.
Evlenmeden önce DR NORTON'dan randevu aldım, ikimiz de usulen bir virus taramasından geçecegiz.
Merak etme hiç bilmediğim software'lerle ilişkim olmadı.

Senin için hardware'i taş gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için software güzelliği hardware güzelliğinden önde gelir.

Pın@r, seninle biz çok dvd'ler seyredeceğiz.
Sana evlilik yıldönümünde 24 hızlı rewritable dvd alacağım.

Pembe slotlu kasamız, içinde nurtopu gibi hard disklerimiz olacak.
Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacağız.
Daha sonra da ver elini internet.

Sana güzel görünmek için öyle çok çalışacağım ki, üç hafta sonra karşına yirmibir inch plazma ekran gibi çıkacağım.
Ondan sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin.
Akşamları dizlerinin üzerinde bir laptop gibi yatacağım.
Asla uyku moduna geçmeyeceğim Pın@r
Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye
sabahlara kadar chat edeceğiz.
Ancak ilk yıllarda senden biraz tasarruflu olmanı isteyeceğim, onun
için screen saver, standbye modu vs. anlarsın ya açık dikkatli olmanı
isteyeceğim.
Salonumuzun baş köşesine babamın eski 10 megabaytlık bilgisayarını
koyacağım, malum şark köşeleri bana hep çok sıcak gelmiştir, yanına da
5,25lik disketler. O biçim nostalji olacak.
Hatta yılbaşı akşamları tetris falan oynayabiliriz.

Kendimizi hep geliştireceğiz, zaman hangi ram'i gerektiriyorsa uyacağız.

Birbirimizden fikir download'unu bir gurur meselesi yapmayacağız.
Aramızda ayrı gayrı olmayacak, herkes birbirinin sörfüne saygı duyacak.

O seni istemeye anasını gönderen herifin sitesini crack ettim, anasını da hack edeceğim.

Ben geleneklere sadık kalmak istiyorum şeker Pın@rcıgım.

TV kartını kız tarafı alırmış. Seni, çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun cd-rom'larla bekliyorum.
Ben de sana amazon.com dan beş taşlı bir yüzük sparişi verdim bile.
Nikahımızda da real player çalacak...

Home page'indekilere de çok selam, her baytını öpüyorum.
Yaw bitanede benim için yazmaq lazım:D
ay çok güzeldi özelliklede delinin ki ile ilkokuldakine bayıldımm doğrusu
beni bu gün gerçekten güldürdü bunlar
Sayfa: 1 2
Referans URL