Yedi Bela Hüsnü----Kemal SUNAL(Hüsnü Hüsnüye'ye asılıyor)
Videolar youtube gibi çabuk ilerlemiyor.Ekranın ortasındaki ok'a basarak videoyu izleyebilirsiniz.Eğer ekrandaki açmazsa aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.İzlemenizi tavsiye ederim.Çok komik.
Sayın Ziyaretçimiz Bu Linki Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Buraya Tıklayarak Sitemize Kolayca Üye Olabilirsiniz.
Yedi Bela Hüsnü----Kemal SUNAL(Hüsnü Minibüste Hüsnüye'ye asılıyor)
Sayın Ziyaretçimiz Bu Linki Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Buraya Tıklayarak Sitemize Kolayca Üye Olabilirsiniz.
Yukardada bahsettiğim gibi video youtube gibi çabuk ilerlemiyor ama çok komik bir aşk şiiri mutlaka izleyin.
Mozilla'da ekran gözükmeyebiliyor.O yüzden linkinide alternatif olarak verdim.
Süt Kardeşler----Kemal SUNAL(Şaban Bihter'e Şimşek Aşkını anlatıyor)
Fatoş'un Fendi Tayfur'u Yendi----Öztürk SERENGİL(Tayfur Suna'ya asılıyor)
Arkadaşlar sizlerden özür diliyorum ekranlı koyamadığım için ama koymaya çalıştım hata veriyor.O yüzden link veriyorum.
Ben videoların hepsini izledim çok beğendim.Aynı zamanda çok da güldüm.Umarım beğenirsiniz.
Abi bu ne yaaa.Çok komikti.Şabanın minibüsteki şiirine çok güldüm.Birde Hüsnü hüsnüyeyi takip ederken hüsnüye karakola giriyor yaa.Şaban alem adam yaaa.Yok öyle biri.Gelmedi onun gibi biri.
Öztürk Serengilin de hareketler,laflar ayrı bir komik.Onun bu kadar komik olduğunu bilmiyordum bak.Onun videoda harikaydı.

Bakın hala gülüyorum.
Kardeşim beğendiğine sevindim.İnan bende çok güldüm yaaa.Çok komiklerdi.

çok komikti
ama asılmayın şu kızlara ya.....
Selen arkadaşım hemen kızma lütfen biraz yüzün gülsün.Yüzümüz gülsün,eğlenelim,hoşça vakit geçirelim diye ekliyorum bunları.
Gerçekten çok çok komikti hepsi.Şaban'la Tayfur işte ne yaparsın.Onlar böyle