![]() Shoutbox (Geçmiş mesajlar)
|
||||
Yükleniyor... |
||||
|
Konu Bilgileri |
|||
|
Konu Başlığı |
Konuyu Başlatan Kişi |
Konuya Atılan Cevap Sayısı |
Konuyu Görüntüleyen Sayısı |
|
Kim Kiminle Nerede Ne Yapıyor? |
GREENWAY |
13 |
525 |
Paylaş
|
Kim Kiminle Nerede Ne Yapıyor?
|
|
10-10-2008, 01:57 AM
|
|||
|
|||
|
Herkes Kimin Kiminle Nerede olduğunu espirili bir biçimde yazabilir.Maksat hepberaber eğlenebilmek hoşça vakit geçirebilmek.
Mesela ben ilk örneği vereyim. Cokonat_Arda Cepnniyle köşebaşında nöbet tutuyor.Ne nöbeti olabilir anlamışsınızdır.Tabiiki kız nöbeti KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN.MORALLERİNİZ HEP TAVAN YAPSIN.
|
|||
|
10-10-2008, 06:02 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Kim Kiminle Nerede Ne Yapıyor?
Selen_İnan ve Son Yolcu Bebek'te 3-5 tur atıyorlar.
KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN.MORALLERİNİZ HEP TAVAN YAPSIN.
|
|||
|
10-13-2008, 08:34 AM
|
|||
|
|||
|
greenway walla biz son yolcu la bebek e falan gitmedik.ben ne yapıcam onunla bebekte en son onunla korku filmi izlemiştik sonra yanına pek gitmek gelmiyo içimden
***๓ยtlยlยк קคאlครเl๓คк เçเภ אคгคtเl๓เรtเг*** |
|||
|
10-13-2008, 08:34 AM
|
|||
|
|||
|
selen ve ben okulda ders dinliyozzzzzzzzzzz..)
Büyümek fikri yoktu aklımda bundan 10 yıl önce.Nerden bileBilirdim hayat zormuş 10 yıl sonra.Sürekli koşar gülerdim ben bundan 10 yıl önce.Ne olacağı bilinmez akar zaman 10 yıl sonra. |
|||
|
10-13-2008, 10:18 AM
|
|||
|
|||
|
all star ile greenway de derste uyukluyor......
***๓ยtlยlยк קคאlครเl๓คк เçเภ אคгคtเl๓เรtเг*** |
|||
|
10-13-2008, 01:58 PM
|
|||
|
|||
|
Greenway ve cokonat_arda denizde sörf yapıyor
Selen_İnan ve türkkızı Nişantaşında alışveriş yapıyorlar. Son*yolcu ve Selen_İnan Lunaparkta balerine biniyorlar. All Star ve Zinho birlikte Cebit fuarını geziyorlar. Cepnni ve enjoyble ise tüm bu üyelerin güvenliğini sağlıyorlar. Egemen ise yanına birşeyler yapacak üye arıyor. KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN.MORALLERİNİZ HEP TAVAN YAPSIN.
|
|||
|
10-30-2008, 10:11 PM
|
|||
|
|||
|
All Star ve Greenway gargara yapıyorlar.
Selen_İnan ve Türkkızı bilek güreşi yapıyorlar. Son*yolcu ve Dicle hasar tespit çalışması yapıyorlar. Egemen ve Enjoyble gövde gösterisi yapıyorlar Cepnni ve Cokonat_Arda düet,stand-up ne denk gelirse onu yapıyorlar Nurten ve Melike evi badana yapıyorlar Serendipity ve M.Malıçlı bizlere baş baş yapıyorlar Adrenalinx ve Zinho tantana yapıyorlar. Arkadaşlar hepiniz sevildiğinizi bilin ve bunu sakın unutmayın olur mu?Herşey gönlümüzce olsun hepimizin.Her iki cihanda da. KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN.MORALLERİNİZ HEP TAVAN YAPSIN.
|
|||
|
10-30-2008, 11:57 PM
|
|||
|
|||
|
greenway şu an evinde yan gelip yatıyooo..)
Büyümek fikri yoktu aklımda bundan 10 yıl önce.Nerden bileBilirdim hayat zormuş 10 yıl sonra.Sürekli koşar gülerdim ben bundan 10 yıl önce.Ne olacağı bilinmez akar zaman 10 yıl sonra. |
|||
|
10-31-2008, 12:37 AM
|
|||
|
|||
|
all_star'la greenway cokonat_arda'ya baskı yapıyorlar..)
Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
06-24-2009, 12:57 PM
|
|||
|
|||
|
Dicle ve Türk kızı sıkıntıdan patlıyorlar.
All Star ve Greenway kara kara düşünüyorlar. Selen ve Son*Yolcu yan gelip yatıyorlar. Gül ve Nurten zil takıp oynuyorlar. Enjoyble ve Egemen seksek oynuyorlar. Cepnni ve Zinho leyla gibi dolaşıyorlar. KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN.MORALLERİNİZ HEP TAVAN YAPSIN.
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Eğer Forummoral Kamyon Olsaydı Arkasına ne Yazardınız... | cokonat_arda | 31 | 716 |
07-10-2009 08:56 AM Son Mesaj: egemen |
|
| Forummoral Ailesi Olarak Nerede Toplanalım? | GREENWAY | 2 | 106 |
09-27-2008 07:52 PM Son Mesaj: egemen |
|

![[-]](images/limon/collapse.gif)