![]() Shoutbox (Geçmiş mesajlar)
|
||||
Yükleniyor... |
||||
|
Konu Bilgileri |
|||
|
Konu Başlığı |
Konuyu Başlatan Kişi |
Konuya Atılan Cevap Sayısı |
Konuyu Görüntüleyen Sayısı |
|
Duygusal Şarkı Sözleri |
cokonat_arda |
40 |
7357 |
Paylaş
|
Duygusal Şarkı Sözleri
|
|
03-19-2008, 11:45 PM
|
|||
|
|||
|
Duygusal Şarkı Sözleri
cokonat_arda
Seni Sevdim Ölüm Bile Ayıramadı Sen olmazken hayatım çok anlamsızdı anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off... cokonat_arda sevgi ya işte her devalar her dertler tek umuttur tek sevgidir ölümden beter aylarım bakışlarım plotonik sende oldum bir alkolik her gece içe içe kaderime ağladım uykusuzum dalmışım boş sayfalara bakmışım alıyorum elimede bir kalem ve bir defter yazıyorum sevgimide elimde de bir neşter getirdim sana ben sevgi veya bir haber cokonat_arda Seni Sevdim Ölüm Bile Ayıramadı Sen olmazken hayatım çok anlamsızdı anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off... cokonat_arda Kelimeler anlamlı çok özeldi anahtarın nerde be giremedim kalbine.Aşkınada göçebe son umuttu son çareydi kaderime isyan yağmur çamur demeden batağa soktu bu aşk beni direncimi kırmadım yılmadım ben bu aşka sevmedim ki ben seni tapıyorum bebeğim tapıyorum bebeğim tapıyorum tapıyorum bebeğim hahh... cokonat_arda Seni Sevdim Ölüm Bile Ayıramadı Sen olmazken hayatım çok anlamsızdı anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off... cokonat_arda Ayrılıktı rüyalarında ağladığım dağladım tek keder bilemedim terk eder ireledindim ben ama bitemedim ben sana şimdi sensiz garibim sensizliğin katili yapamadım sensiz dur diyemedim ben kendime harbidende çökmüşüm çaresiz benliğime şimdi ise hoşçakal dalıyorum hayallere gömüyorum kendimi firar olan ellere. cokonat_arda Seni Sevdim Ölüm Bile Ayıramadı Sen olmazken hayatım çok anlamsızdı anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off... Cokonat_Arda Tarafından Yazılmıştır... Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
03-20-2008, 11:56 PM
|
|||
|
|||
|
SİTEMİN DUAN OLSUN
MOZOLE MİRACH:
Bir çocuk var ve birde kanayan acıları Bir sokak var gördüğünde ağladı. Acının çalısı battı,ömürün yarısı aktı Göz kapaklarında mağlubiyet faslı. Bilinç altı tuz buz ayna ömür yalancı sayfa sen yaşamda tayfa o gemiden firarda. Tek başınasın kendi dünyanda Gördü sandı gözler oysa yedi kat ama. SİTEM DEPRESİF: Kaç sokak var gördüğümde ağladığım bilirmisin? Yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin? Bitti demek zor alevi dost yüze düşman Mumlar sönmez oldu bastığım nedenler hüsran! Kader yazılmış madem oynamak düşer Derdi içime atmak ya kanser yada verem eder Eskilerde izler hafızamda sisler Silinmeyen bir gerçek varsa çatlayan duvar çöker! NAKARAT2X: KADER ELLERİNİN ARASINDAN YOK OLSUN DARGIN ÇEHRE SAHİBİNE DOST OLSUN SÖNEN MUM SONUNCU DÖNEN KUŞ HABERCİN OLSUN SORULAR SUALİN SİTEMİN DUAN OLSUN MOZOLE MİRACH: Bilki amasız amansız acımasızdır elalem Sen seversin o sever oyun biter divanem Acıdan miden bulanır baş döner nerde çarem Aramaktan dizler çöker omuz düşerki madem Böylesin çocuk nedendir sebebi tüm olanların Nedir amacı böylesine kafanı duvara vurmanın? Herkes bilsin kalbin delik deşik fabrika Söyle her gecende eller açık neden Allah'a SİTEM DEPRESİF: Böyleyim ki nedeni ben ve benden uzak insanlar Kalbim eski fabrika ve yok artık o çalışanlar Kim severse sevsin hayatta eşlik etsin Benle kabre girsin isterdim çaldılar Yoluma kilidi vurdu gidenin acısı faciası Şimdi ömre törpü oldu gözyaşım ve hatırası Kimse kapatamaz yanar canın tam ortası Ateşi sönmez anladım ki geçmez artık sancısı NAKARAT2X MOZOLE MİRACH: Bir kalp var tam iki parça yarısı parça parça Yarısı nerde sorma kimbilir hangi kolda Sersefil beden kim kefil seven(Kim)? Sebil gönül çeker o derdi kadere surat asma Gidenler ardı hep viran geride yokki hiç kalan Kim görmüşki zulmederken yanına kalmış vah oğlan Çektin onca çileyi şimdi tebessüm vakti Ayağa kalk silkelen yanında mozz daimi SİTEM DEPRESİF: Ben değil onlar oldu her zaman vefasız Ben sefildim gecelerimde onlar kaldı cezasız Şimdi başka kolda,şimdi başkasıyla Gel de çek kolaysa yükümü sırtlan omzuna Gülmek bana yakışmaz çehrem gülse ruh alışmaz Bağlasanda durmaz demire çakılı dünya bıkmaz Divane dostun yorgun içi kanar sorulmaz Sende olmasan fırtınam,sular durulmaz.. Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
03-21-2008, 12:15 AM
|
|||
|
|||
|
Izel Ve Ufuk Yıldırım - Sus
Sus yeter söyleme terkedip gitsen bile bilmek istemem
Sus sus bir tanem sus yalvarırım konuşma artık söyleme Garip oldu yüreğim gidince Tutkumdun benim delice bir tanem Ne çok hasret saklıymış bir günde Aklım takılmış sevgine yüreğine anladım şimdi Gel deneyelim yeniden Boşverelim geçmisi eskiyi Sevgimiz yeter Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
03-21-2008, 12:19 AM
|
|||
|
|||
|
Eyvah Oğul
Eyvah oğul Öpmeye doymadığım hayırsızım
Sevmeye kıymadığım yürek sızım Şimdi omuzlarında Melekler Ağlasın Feryadımı Duyan Analar Ağlasın Dağ Gibi Aslanımı Elde Bıraktım Eyvahıma yıkılan umutlarıma oğluma Almadığım Gelinler yaslı Eyvah oğul Öpmeye doymadığım hayırsızım Sevmeye kıymadığım yürek sızım Şimdi omuzlarında Melekler Ağlasın Feryadımı Duyan Analar Ağlasın Dağ Gibi Aslanımı Elde Bıraktım Eyvahıma yıkılan umutlarıma oğluma Almadığım Gelinler yaslı Eyvah oğul Öpmeye doymadığım hayırsızım Sevmeye kıymadığım yürek sızım Şimdi omuzlarında Melekler Ağlasın Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
03-21-2008, 12:21 AM
|
|||
|
|||
|
yarim boşanmak istemiyorum
ah bu çalan şarkımız yarim yarim
eski bir anı şimdi ben gelinindim senin yarim yarim damadım nerde şimdi neyleyim baharımı hazanımı sevda çiçeğim solmuş bir yanan kalp vardı senin için gittiğin gün o durmuş Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
03-21-2008, 12:39 AM
|
|||
|
|||
|
Bir bela bu kaçınmak zor
bir fena bu onu öldürüyor genç beyinlere saldırıyor kandırıp onları harcıyor kapılıp düşenler gidenler çok gidipte geri gelenler hiç yok bir nevi katil bunu bir of sor uyanik ol iste benden sana yol arkadasini seç çocuk bak çocuk zaman kötü gel çocuk ölüm soguk gülen yüzler sana hep dost değil sicak sözler sana tek söz değil ----------- sürekli uçuyor sanarlar ona süratli düsenler farketmezler bilmezler hayat bu kadar basitmi değermi paraya fani dünya bir tanesi vardı askim olan yaşamının ilk baharında solan kirlenen yillara lanetim sana arkadasimi geri verin bana UNUT ARTIK BENİ ESKİSİ GİBİ DEĞİLİM KAYBETTİN BENİ ERİDİM ARTIK TÜKENDİM SEVGİLİM Yuvarlanip gidersin inersin boşluğa bırakırlar orada tek başına hayatının tokadını yersin o zaman kaybolur yıllar gider sorma kaderin sillesi insana ağır gelir durum farklı çünkü kaderin bu değil erimek nedir dinlermisin korkulardan değil emeklerim sen değiştin ama resmin değişmedi bu halin hiç hoşuma gitmedi kaldır artık bu manzarayı önümden dost acısı betermis ölümden ----------- değişen bir şey var durum farklı sen bu deyilsin yok yok baskası toparlan artık ne olur hadi gezelim sokaklarda eskisi gibi beş para etmez menfaatler için yanıp tükeniyor gençler ne için bir dur deyin artık bir ara arkadaşımı hadi geri verin bana UNUT ARTIK BENİ ESKİSİ GİBİ DEĞİLİM KAYBETTİN BENİ ERİDİM ARTIK TÜKENDİM SEVGİLİM aynaya bak bu sen değilsin değişebilirsin yenilmezsin hadi bir gayret çaresine bakalım geçmişini günahlarıyla yakalım anlamsız bakma suratıma zekisin yaparsın durma tek basıma kaldım dünyada beni yarı yolda bırakma kiminle herşeye gülüp gecerim söyle kiminle konuşup dertleşirim bitirmeliyim bu kabusu artık sanada yazık emeklerede yazık yanginin külü gibi savruluyorsun günden güne eriyip bitiyorsun elinde değil biliyorum senden hala bir haber alamıyorum ne hüzün nede sevinç anlamsız özledim sıcaklığını yalansız beyin durdu düşünceler kararsız tavırlarım ortada ona haksız bu şarki küfür olsun onlara silahım ağzım sözleri mermi defolun gidin uzaklara ama arkadasımı hadi geri verin bana UNUT ARTIK BENİ ESKİSİ GİBİ DEĞİLİM KAYBETTİN BENİ ERİDİM ARTIK TÜKENDİM SEVGİLİM:( Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
03-21-2008, 01:09 AM
|
|||
|
|||
|
Manga-Bitti Rüya
Bir kez gelmissin bu saçma dünyaya
Olanlari unutmak çok zor inan bana Sevdigin insan bile artik yalan söylüyor Yasadigin anilar aci vermeye basliyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent biraktim bir de sevgili Rüya mi bu, gerçek mi inan anlamiyorum Bu sehir beni içine çekiyor Kendimi alamiyorum Olanlar yetmez gibi bir de mesaj geliyor 'Mutluluklar, hosçakal.Birer birer zirvalaniyor Iyice dagitmak için biraz daha içiyorum Sonra oturmus mal gibi ziril ziril agliyorum Gidiyorum buralardan, dönüyorum durmadan Uyan artik uyan, bitti rüya Seviyorum sormadan, öpüyorum kasmadan Dayan artik dayan, bitti rüya Bir kez gelmissin bu saçma dünyaya Olanlari unutmak çok zor inan bana Yazdigin satirlar bile artik yalan söylüyor Söyledigin sözler aci vermeye basliyor Bir köprüyü yakiyorum mutlu gibiyim sanki Geride bir kent biraktim bir de sevgili Dogru mu, yanlis mi inan umursamiyorum Bu sehir beni esir ediyor kendimi alamiyorum Inanmazsin bir rüya hayatimi degistiriyor O mesaji unutmam için bana bir sans veriyor Rüyaysa bu gerçekten artik uyanmak istiyorum Mutluluk bile aci veriyor Çünkü sonu var biliyorum Gidiyorum buralardan, dönüyorum durmadan Uyan artik uyan, bitti rüya Seviyorum sormadan, öpüyorum kasmadan Dayan artik dayan, bitti rüya Gidiyorum buralardan... dönüyorum durmadan... Seviyorum sormadan Dayaaaan artik dayaaaaaaan Gidiyorum buralardan, dönüyorum durmadan Uyan artik uyan, bitti rüya Seviyorum sormadan, öpüyorum kasmadan Dayan artik dayan, bitti rüya Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
03-21-2008, 01:14 AM
|
|||
|
|||
|
Dursun Zaman - Manga
Her sabah doğan güneş
Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah oldu Üzülme anla artık Belki de huzur buldu Dursun zaman, dursun diyorsun da Oyun değilki yaşamak Sen inanmasan da bir son var anla Herhese inat Duysun seni görsün diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Yok bi çare anla Sakın uyanma yıllara inat Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
03-21-2008, 01:18 AM
|
|||
|
|||
|
İrem-Kölem Ol
anladım hata yaptım,
sensiz günlerime ağladım, pişmanım çok pişmanım, sensiz bir günüm geçer sandım. yook yok deme, beni bir kez daha dinle affet desen şu gönlüne, söz geçir yar yüreğine söz geçir yar yüreğine kölem ol gel desen gelmemmi yar uğrumda öl desem ölmemmi yar bir anlasan bir dinlesen kalbim senin için çarpıyor yar kalbim senin için çarpıyor yar kölem ol gel desen gelmemmi yar uğrumda öl desen ölmemmi yar bir anlasan bir dinlesen kalbim senin için çarpıyor yar kalbim senin için çarpıyor yar Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
03-21-2008, 01:28 AM
|
|||
|
|||
|
Keremcem-Aşk Oyunu
Hatam belki kalbi oyuncak sanmam,
Aşkta salıncak gibi sallanmam. O kadar cahilim ki, Hayalini bile kurmam imkansız sevgilim sevgilim Bugün bana aşk nedir diye sorsan Tek anlamı geceler boyu ağlamam Üstüm başım sevda içinde Yakalandım bitap biçimde Ellerimde kadife kelepçe Veda değil mi bu Yolun sonu uçurumlar Kolay değil ki bu Dolunca gözlere yaşlar Zaman gelince nafile Dersin bir küçük elvedaaaa. Seni sevdim ölüm bile ayıramadı.Sen olmazken hayatım çoq anlamsızdı.Anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz ölünmüyor off off,) |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Kurtlar Vadisi Oyuncusu Yabancı Klipte | GREENWAY | 0 | 89 |
07-24-2010 05:42 PM Son Mesaj: GREENWAY |
|
| Rap Şarkı Sözleri | cokonat_arda | 20 | 1,183 |
10-21-2008 04:14 PM Son Mesaj: son*yolcu |
|